значи от известно време колата пали от втория път.при първоначалното запалване пали,вдига обороти до 1500 следе което следва някакъв необясним(за мен) срив,почва да прихълцва и угасва.при последвалото повторно завъртане на ключа пали веднага.какво може да е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ С ПАЛЕНЕ
Collapse
X
-
И моята е така,но така и не разбрахме от какво е,аз свикнах с това и си карам такаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
извади и постави буксата на температурният сензор температура мотор към компютър (синя букса) окисляват се от влагата и дава грешна информация... обикновенно там е но може и да не е ... все пак е някаква идеяAlfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
Re: ПРОБЛЕМ С ПАЛЕНЕ
Първоначално публикувано от aztekзначи от известно време колата пали от втория път.при първоначалното запалване пали,вдига обороти до 1500 следе което следва някакъв необясним(за мен) срив,почва да прихълцва и угасва.при последвалото повторно завъртане на ключа пали веднага.какво може да е?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Re: ПРОБЛЕМ С ПАЛЕНЕ
Първоначално публикувано от aztekзначи от известно време колата пали от втория път.при първоначалното запалване пали,вдига обороти до 1500 следе което следва някакъв необясним(за мен) срив,почва да прихълцва и угасва.при последвалото повторно завъртане на ключа пали веднага.какво може да е?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Званни на Люси от Свищов или се запознаи с него царя на алфите в Свищов не може да не го знаеш чупил е наи много алфи там от глава на населениео в свищовски регионтои може да ти свърши работа в свищов
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
това с бензина ми е малко странно... тоест аз само лук оилски 95 зареждам де и съм нямал проблеми но си пали от раз дори и сега апропо карам тази кола от скоро но мисля 4е проблема не е в бензина има нещо и го написах по горе кое е мисля 4е е най вероятното
най добре иди на тестер да видят живи данни от компютъра как то4но гасне и как то4но пали може да се наложи да ти коригират малко ъгъл на запалване или пък друго да излезе... но мисля на 99 процента 4е проблемът ти не е в бензина
а преди карах бмв пак само лук оилски слагах пак нямах проблеми тоест и бмв то си върви де ма някак си по ми харесва алфата
да не кажа голяма дума ама 1,8 мотор на бмв не може се премери с нея .... сори за спама на края ма си е констатацияAlfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
Първоначално публикувано от viper70това с бензина ми е малко странно... тоест аз само лук оилски 95 зареждам де и съм нямал проблеми но си пали от раз дори и сега апропо карам тази кола от скоро но мисля 4е проблема не е в бензина има нещо и го написах по горе кое е мисля 4е е най вероятното
най добре иди на тестер да видят живи данни от компютъра как то4но гасне и как то4но пали може да се наложи да ти коригират малко ъгъл на запалване или пък друго да излезе... но мисля на 99 процента 4е проблемът ти не е в бензина
а преди карах бмв пак само лук оилски слагах пак нямах проблеми тоест и бмв то си върви де ма някак си по ми харесва алфата
да не кажа голяма дума ама 1,8 мотор на бмв не може се премери с нея .... сори за спама на края ма си е констатация156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
тоест пак се свежда до проблем техни4ески а не до бензина .... най е лесно да е имитира студен двигател и който и каквото да ми разправя само се отка4а 1 кабел и компа си мисли 4е вън е ку4и студ -64 градуса така лъжех на бмв то компа с 1 прекъсва4 на педала за газта като дам педала до края и прекъсваше веригата на дат4ика и автомати4но се наливаше по голяма порция бензин.... и си ускоряваше много по добре от колкото, с стандартната система съжалявам за това 4е споменавам друга марка в тоя форум но са ми наблюдеията от тази колаAlfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
то на мондеото ако му туриш и не каквито трябва свещи няма и да запали.... дай да говорим за коли а не за 2 пъти горди собственници на форд..... 1 вият път кат го купува и най гордият момент като го продадеAlfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
Първоначално публикувано от viper70тоест пак се свежда до проблем техни4ески а не до бензина .... най е лесно да е имитира студен двигател и който и каквото да ми разправя само се отка4а 1 кабел и компа си мисли 4е вън е ку4и студ -64 градуса така лъжех на бмв то компа с 1 прекъсва4 на педала за газта като дам педала до края и прекъсваше веригата на дат4ика и автомати4но се наливаше по голяма порция бензин.... и си ускоряваше много по добре от колкото, с стандартната система съжалявам за това 4е споменавам друга марка в тоя форум но са ми наблюдеията от тази кола156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
мотроник а от живи данни като за4итам си пада директно температурата на -64 градуса тва е 100% термодат4ика варира в зависимост от температурата с съпротивление 200 ома при загрял мотор и при студен 2,4 до 3 килоома ерго като повишиш ссъпротивлението автомати4но се за4ита ниска температура и компа вклю4ва режим на подгряване тоест се постигат 2 нещя 1 во се вдигат малко оборотите а импулса към инжекциите се удължава и така се постига и по голяма мощност за сметка на разхода то за да полу4иш нещо трябва и да дадеш.... съжалявам ма ми е втръснало да са боря с такива неща всеки ден виж кво работя в детайлитеAlfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
Първоначално публикувано от viper70мотроник а от живи данни като за4итам си пада директно температурата на -64 градуса тва е 100% термодат4ика варира в зависимост от температурата с съпротивление 200 ома при загрял мотор и при студен 2,4 до 3 килоома ерго като повишиш ссъпротивлението автомати4но се за4ита ниска температура и компа вклю4ва режим на подгряване тоест се постигат 2 нещя 1 во се вдигат малко оборотите а импулса към инжекциите се удължава и така се постига и по голяма мощност за сметка на разхода то за да полу4иш нещо трябва и да дадеш.... съжалявам ма ми е втръснало да са боря с такива неща всеки ден виж кво работя в детайлите156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment